Vragen over Space Hotel

Hoe maak ik mijn eigen Space?
Dat is heel simpel, iedereen kan een Space maken. Ga naar www.spacehotel.co en klik op "Meld je gratis aan" en volg de stappen. Let op: Je hebt een geldig e-mailadres nodig om te registeren. Verder adviseren we je om de juiste geboortedatum in te vullen. Deze kan je later weer nodig hebben om bijvoorbeeld je wachtwoord op te vragen.

Kost Space Hotel geld?

Nee, het aanmaken van een Space en het ontdekken van het Hotel is geheel gratis. Wij hebben genoeg gratis featues waarmee je je prima kunt vermaken zonder geld uit te geven. Je kunt er echter voor kiezen om je eigen kamer in te richten. Voor deze extra's, bijv. Diamanten & Space VIP, kun je kopen met echt geld. Meer weten over Space VIP en/of diamanten? Klik dan hier.

Hoe log ik in op Space?

Je kunt inloggen via het inlogveld op www.spacehotel.co. Vul daar je e-mailadres en wachtwoord in. Ben je een oudere Space speler en al een tijdje niet ingelogd en je weet je inloggegevens niet meer? Neem dan met ons contact op via de Space Help Tool.

Kan ik mijn Spacenaam veranderen?
Helaas kan Space Hotel jouw naam niet veranderen. Ben je voor het eerst ingecheckt, dan krijg je eenmalig de optie om je naam aan te passen. Hier verdien je ook direct een speciale achievement badge mee. Ben je al een tijdje een Space speler dan is deze mogelijkheid voor jou helaas niet meer beschikbaar.

Waarom heb ik mijn huidige wachtwoord nodig om mijn wachtwoord te veranderen?
We hebben je huidige wachtwoord nodig om te controleren of de echte eigenaar van het account zijn of haar inloggegevens wilt veranderen. Weet je dit niet, dan is het belangrijk dat je alle informatie van het account weet. Let op dat je al je gegevens (geboortedatum, email en wachtwoord) priv� houdt.

Waarom kan ik mijn andere avatars niet zien als ik inlog?
Wanneer je inlogt kun je alle andere avatars vinden die op dezelfde email staan geregistreerd. Alle avatars die op een ander emailadres staan kun je hier niet vinden. Ga naar spacehotel.co, log in en ga naar instellingen. Klik op avatars om je gelinkte Space's te vinden.

Kunnen andere Space's mijn emailadres zien?
Nee, ook al log je in met je emailadres. Andere Space's zien alleen jouw Spacenaam.